Tuesday, January 25, 2011

MIMPIKU lagi...OH ELAUN.. (kenyataan)

Mimpiku jadi kenyataan! elaun betul2 masuk...huhu..
Syukur Alhamdulillah....

Sekarang semua bergelar OKB. (orang kaya baru)
dapat la melangsaikan hutang2 aku..huhu...

Syukur~

Aku tahu, semua orang berpusu-pusu cucuk duit kat ATM....
aku x termasuk kot..haha...



Di fikiran budak2 ni, PIZZA, KFC, CHICKEN CHOP...
tapi aku? xpenting kot..ye ke? hahaha...
tapi untuk bagi penghargaan kat diri sendiri sebab
dapat menyabarkan diri selama elaun x masuk ni...
tak salahkan? huhu...


tak semangant nak taip2....x de modal..
*ikut ske aku la, blog aku...haha...
jgn mrh...


hah!

bila dah terlalu taksub ngan ELAUN, begini la jadinya....kot..



terus nak keluarkan pizza dari ATM tuh...boleh ke? huhu



TAPI kan...Untung berada di MALAYSIA ni,
tak susahkan pengguna...
cuba bayangkan kalau jadi macam ni....

terlalu rendah kedudukan mesin ni...susahkan??



terlalu tinggi pun susah jgk kan? hehe


tapi, kat sini kira kedudukan dia ok la....huhu. entah apa2 ntah.


*aku harap satu hari nanti ATM jd macam ni...senang sikit...kot



maju kan kalau mcm ni?? huhu



**lepas ni mimpi ape pulak? hahaha... tunggu masa nak serang PADINI dan AL-IKHSAN.hahaha...
**sape2 nak date ngan saya, silakan msg2 saya...hahaha...aw aw aw...
____out. malas nak taip~_____

3 comments:

  1. shoppinggggg~
    auchhh~.. xmimpi pon elaun tp, tbe2 akaun bank terisi~ syggggg afzan..hahahaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...